Вибране
  • UA
Опис:

CCJD-B0G - Baseus Golden Contactor Pro Dual Quick Charger Car Charger U+U 40W

Цей зарядний пристрій є універсальним і може використовуватися в автомобілях різних типів. Воно має компактні розміри, а його строгий дизайн буде чудовим доповненням для будь-якого автомобіля. З двома USB-роз'ємами ви зможете одночасно заряджати два пристрої із загальною потужністю 40 Вт. Завдяки функції швидкого заряджання, обидва смартфони можуть бути заряджені одночасно. Конектор із позолоченим покриттям забезпечує більш ефективну передачу струму, що дозволяє пристроям швидше заряджатися. Зарядний пристрій включає 9-рівневу систему безпеки, яка забезпечує захист вашого пристрою від високої напруги, перегріву, короткого замикання та перезарядки. Корпус пристрою виготовлений із міцного авіаційного алюмінію, що забезпечує високу зносостійкість у порівнянні із пластиковими аналогами.

0 Кошик
ОПТ

Надається зареєстрованим користувачам довершивши замовлення від 50$

VIP

Здійснити замовлення на суму від 1000$, по системі накопичення або одним платежем. VIP статус дозволяє придбати товар за зниженою ціною.

Dealer

Здійснити замовлення сумою від 3000$, за накопичувальною системою або одним платежем. Dealer статус дозволяє придбати товар за партнерською ціною.