Вибране
  • UA
CALL32-01 - Baseus L32 IP Male to 3.5mm+IP Female Adapter
CALL32-01 - Baseus L32 IP Male to 3.5mm+IP Female Adapter
Опис:

CALL32-01 - Baseus L32 IP Male to 3.5mm+IP Female Adapter

CALL32-01 - Baseus L32 IP 3.5mm+IP Female Adapter - це адаптерний кабель, який дозволяє конвертувати цифровий звук в аналоговий без втрати якості. Ця модель ідеально підходить для власників смартфонів iPhone, які не мають стандартного аудіо роз'єму AUX для підключення навушників або колонок. Перехідник має сучасний та практичний дизайн. Він є коротким кабелем з двома роз'ємами: AUX і Lightning. Корпус роз'ємів виконаний з надійного поєднання алюмінієвого сплаву та пластику, забезпечуючи захист від зламів та пошкоджень у місцях їх з'єднання з кабелем. Обплетення кабелю приємне на дотик і виготовлене з якісного матеріалу, який має стійкість до розривів, розтягувань та інших фізичних ушкоджень. При підключенні гарнітури до смартфону цей перехідник забезпечує прослуховування музики в оригінальній якості та повноцінне використання функцій дзвінків.

0 Кошик
ОПТ

Надається зареєстрованим користувачам довершивши замовлення від 50$

VIP

Здійснити замовлення на суму від 1000$, по системі накопичення або одним платежем. VIP статус дозволяє придбати товар за зниженою ціною.

Dealer

Здійснити замовлення сумою від 3000$, за накопичувальною системою або одним платежем. Dealer статус дозволяє придбати товар за партнерською ціною.