Вибране
  • UA
DC220TT15B Charge/Sync cable
DC220TT15B Charge/Sync cable
DC220TT15B Charge/Sync cable
DC220TT15B Charge/Sync cable
Опис:

DC220TT15B Charge/Sync cable

Кабель DC220TT15B Charge/Sync cable має роз'єм Type-C і завдовжки 1,5м. Здатний витримувати навантаження до 5 А, потужність до 100W та швидкість передачі даних з даним кабелем досягає 480 Мбіт/с. Аксесуар підтримує швидку зарядку Quick Charge 3.0 та Power Delivery 2.0, оснащений інтелектуальним чіпом, який адаптує напругу до конкретного пристрою, не ушкоджуючи його та не перегріваючи. Кабель виготовлений із застосуванням інноваційних технологій, складається з чотирьох мідних проводів, що забезпечують швидку та надійну передачу даних та зарядку пристроїв з роз'ємами USB-C. Провід має нейлонове обплетення і плоский переріз, а конектори виготовлені з алюмінієвого сплаву і не схильні до корозії, що робить даний кабель міцнішим і надійнішим за стандартні. Місце з'єднання кабелю та роз'єму, закрите вставкою з термопластичного еластомеру, який виконує функцію захисту від перегинів та розривів.

0 Кошик
ОПТ

Надається зареєстрованим користувачам довершивши замовлення від 50$

VIP

Здійснити замовлення на суму від 1000$, по системі накопичення або одним платежем. VIP статус дозволяє придбати товар за зниженою ціною.

Dealer

Здійснити замовлення сумою від 3000$, за накопичувальною системою або одним платежем. Dealer статус дозволяє придбати товар за партнерською ціною.